Filters sluiten
van tot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
van tot
 • beige
 • blauw
 • bruin
 • geel
 • grijs
 • groen
 • lila
 • overige
 • rood
 • wit
 • zwart
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
45 van 45
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Think slingpump "AIDA" Think slingpump "AIDA"
Think! pump "AIDA" - Bovenmateriaal: plantaardig gelooid capra rustico geitenleer - Voering van plantaardig gelooid leer - Zool van thermoplastic polyurethane - Met leer overtrokken hak - Hakhoogte: 35 mm - Verwisselbaar kurken voetbed -...
€ 169,90 *
Think sandaal "JULIA" Think sandaal "JULIA"
Think! muiltje "JULIA" - Bovenmateriaal: capra rustiek geitenleer - Voering van plantaardig gelooid leer - Vast ingewerkt kurken voetbed - Klittenbandsluiting - Microcell zool voor comfortabele schokdemping - Hakhoogte: 12 mm - Normale...
€ 99,90 *
Think veterschoen "GUAD" Think veterschoen "GUAD"
Think! veterschoen Guad - Elegante en tijdloze schoen voor iedere dag - Bovenmateriaal: soepel soft calf kalfsleder - Voering van plantaardig gelooid leer - Ultra lichte constructie door ontbreken van de voorkap - Hakhoogte: 12 mm - iets...
€ 159,90 *
Think instapschoen "PENSA" Think instapschoen "PENSA"
Think! instapschoen "PENSA" - Bovenmateriaal: rustiek ´Capra` geitenleer - Voering van plantaardig gelooid leer - Elastische band voor een perfecte aansluiting - Verwisselbaar kurken voetbet - Geschikt voor steunzolen - Zachte latex...
€ 149,90 *
Think sandaal "JULIA" Think sandaal "JULIA"
Think! muiltje "JULIA" - Bovenmateriaal: capra rustiek geitenleer - Voering van plantaardig gelooid leer - Vast ingewerkt kurken voetbed - Klittenbandsluiting - Microcell zool voor comfortabele schokdemping - Hakhoogte: 12 mm - Normale...
€ 89,90 *
Think ballerina "PENSA" Think ballerina "PENSA"
Think! ballerina "PENSA" - Bovenmateriaal: plantaardig gelooid nappa leer - Voering van plantaardig gelooid leer - Verwisselbaar kurken voetbed - Geschikt voor steunzolen - Gesp - Brede pasvorm
€ 159,90 *
Think instapschoen "PENSA" Think instapschoen "PENSA"
Think! instapschoen "PENSA" - De ene schoen is op de wreef versierd met een zonnetje, de andere schoen is versierd met een maantje - Verwisselbaar kurken voetbed - Geschikt voor steunzolen - Latex antislipzool - Elastische band voor...
€ 179,90 *
Think enkellaars "PENSA" Think enkellaars "PENSA"
Think! enkellaars "PENSA" - Bovenmateriaal: plantaardig gelooid nappa runderleer - Voering van plantaardig gelooid leer - Vetersluiting voor perfecte aansluiting aan de voet - Verwisselbaar kurken voetbed - Geschikt voor steunzolen -...
€ 189,90 *
Think sandaal "MIZZI" Think sandaal "MIZZI"
Think! sandaal "MIZZI" - Bovenmateriaal: capra rustiek geitenleer - Voering van plantaardig gelooid leer - Klittenbandsluiting - Niet verwisselbaar kurken voetbed - Hakhoogte: 15 mm - Normale breedte
€ 89,90 *
Think instapschoen "PENSA" Think instapschoen "PENSA"
Think! instapschoen "PENSA" - Bovenmateriaal: plantaardig gelooid nappa leer (het nubuck-gedeelte is niet plantaardig gelooid) - Voering van plantaardig gelooid leer - Verwisselbaar kurken voetbed - Geschikt voor steunzolen - Elastische...
€ 179,90 *
Think veterschoen "PENSA" Think veterschoen "PENSA"
Think! veterschoen "PENSA" - Bovenmateriaal: plantaardig gelooid nappa leer - Voering van plantaardig gelooid leer - Verwisselbaar kurken voetbed - Geschikt voor steunzolen - Vetersluiting voor perfecte aansluiting aan de voet - Brede...
€ 169,90 *
Think sandaal "TRAUDI" Think sandaal "TRAUDI"
Think! sandaal "TRAUDI" - Vrouwelijke, modieuze sandaal die goed combineert bij diverse kledingstijlen - Bovenmateriaal: capra rustico/metallic geitenleer - Plateauzool opgebouwd uit twee laagjes (PU en een mix van PU en kurk) - De...
€ 79,90 * € 99,90 *
Think sandaal "CAMIILLA" Think sandaal "CAMIILLA"
Think! sandaal "CAMILLA" - Bovenmateriaal: capra rustico/ effect geitenleer - Voering van plantaardig gelooid leer - Verwisselbaar kurken voetbed - Geschikt voor inlegzooltjes - Comfortabele klittenbandsluiting - Antislipzool van sterk...
€ 89,90 * € 114,90 *
Think sandaal "POMALI" Think sandaal "POMALI"
Think! sandaal "POMALI" - Een lichte, modieuze en toch comfortabele sandaal in ´Gladiatorstijl´ - Bovenmateriaal: ledermix (kalf- en geitenleer) - Voering van plantaardig gelooid leer - Praktische klittenbandsluiting past mooi om de voet...
€ 89,90 * € 119,90 *
Think sandaal "POMALI" Think sandaal "POMALI"
Think! sandaal "POMALI" - Een lichte, modieuze en toch comfortabele sandaal in ´Gladiatorstijl´ - Bovenmateriaal: materiaalmix (geitenleer) - Voering van plantaardig gelooid leer - Praktische klittenbandsluiting past mooi om de voet -...
€ 89,90 * € 119,90 *
Think sandaal "POMALI" Think sandaal "POMALI"
Think! sandaal "POMALI" - Bovenmateriaal: geitenleer - Vast ingewerkt voetbed dat zich aanpast aan de voet - Flexibele microcell zool voor een goede grip en extra schokdemping - Hakhoogte: 12 mm - Lichte schoen - Pasvorm: normaal...
€ 79,90 * € 99,90 *
Think sandaal "MIZZI" Think sandaal "MIZZI"
Think! muiltje "MIZZI" - Bovenmateriaal: plantaardig gelooid capra rustico geitenleer - Voering van plantaardig gelooid leer - Vast ingewerkt kurken voetbed - Praktische klittenbandsluiting - Latexzool - Hakhoogte: 12 mm - Normale...
€ 69,90 * € 89,90 *
45 van 45
Laatst bekeken