Verzending en retour


A.Verzendmogelijkheden en verzendduur

Producten die bij ons voorradig zijn hebben een levertijd van 3-5 werkdagen. In het geval van vooruit betalen geeft u uw bank een betalingsopdracht. De leveringstermijn begint op de dag te lopen die volgt op de betalingsopdracht aan uw financiële dienstverlener. Indien er niet vooruit betaald wordt dan begint de levertermijn te lopen op de dag dat de koopovereenkomst wordt afgesloten. Valt de laatste leveringsdag op een zaterdag, zondag of een officiële feestdag in het desbetreffende land van levering, dan geldt de volgende werkdag als laatste leveringsdag. Voor het afleveren van uw bestellingen maken wij gebruik van de diensten van een pakketservice van DHL.

Aflevering bij DHL Parcel shop helaas niet mogelijk Wij kunnen helaas niet afleveren bij een DHL Parcel Shop. Onze goederen worden verstuurd vanuit Gladbeck, Duitsland met pakketbezorger DHL. Omwille van de afleversnelheid worden de pakketjes aan de grens wel eens doorgegeven aan een (niet DHL-)partner die het pakketje uiteindelijk bij u aflevert. Als u niet thuis bent ten tijde van de bezorging, probeert de pakketbezorger het nog een of twee keer en daarna ontvangt u een kaartje in de bus met daarop het adres waar het pakketje af te halen is, of de melding dat het pakket bij uw buren is afgegeven.

Aflevering op een camping helaas niet mogelijk Helaas is het niet mogelijk om bestellingen af te leveren op een camping. Als u verblijft op een camping of vakantiepark verzoeken wij u uw bestelling af te laten leveren op een ander adres (uw werkadres of het adres van een kennis/familielid).

Aflevering op uw werkadres U kunt uw bestelling laten afleveren op het adres waar u werkt. We verzoeken u om in dit geval uw bedrijfsnaam toe te voegen in het adresveld 'Naam'.


B. Verzendkosten

Verzendkosten voor leveringen in Nederland en België: 
Vanaf een bestelwaarde van 49,00 euro worden er door ons geen verzendkosten in rekening gebracht.
Voor bestellingen onder de 49,00 euro bedragen de verzendkosten 5,00 euro.

Voor alle andere landen gelden de volgende verzendkosten:

Verzendkosten voor leveringen binnen de EU: € 10,00
Verzendkosten voor leveringen binnen Europa (niet-EU-landen): 15,00 €
Verzendkosten voor leveringen buiten Europa: Japan, VS: € 40,00


Houd er bij leveringen buiten de EU rekening mee dat de aanbieder van de verzendservice naast de btw van het desbetreffende land ook inklaringskosten in rekening kan brengen.

Vertaald met DeepL.com (gratis versie)


Retouren
Passen de schoenen niet? Geen probleem. U kunt de schoenen binnen 14 dagen na ontvangst kostenloos retourneren - mits ze alleen binnenshuis gepast zijn, zoals u dat in een winkel zou doen.

U kunt zelf een port betaald POST-NL of BPOST-label aanmaken voor uw retourzending:

Vul alstublieft ook het retourenformulier in (meegeleverd met de schoenen) en voeg dit bij de schoenen in de verzenddoos. Verwijder oude barodes en labels van de verzenddoos. 
Plak het retourlabel op de verzenddoos en geef deze af bij een postkantoor (PostNL in Nederland, Bpost in Belgie). De retourkosten zijn voor onze rekening. Zodra wij de retourzending ontvangen hebben storten wij het aankoopbedrag op de rekening terug waarmee u uw bestelling betaald had.
10% korting !
×

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en ontvang 10% korting !*