Gratis verzending vanaf € 50 binnen NL & BE
Gratis retourneren
Geweldige selectie
Gratis hotline 0800 0225035

Betaalwijzen

U kunt bij ons kiezen voor de volgende betalingsmogelijkheden:

 

iDeal

Vooruit betalen per bank

Creditcard (Visa Card en MasterCard)

PayPal

Betalen bij niet direct leverbare producten

Betalen in het geval u levering en betaling op termijn wenst (i.v.m. vakantie bijvoorbeeld)

 

Betalen met iDeal

Onmiddelijk na het afsluiten van de bestelling krijgt uw bank de opdracht om het aankoopbedrag van uw rekening af te schrijven. Op uw bankrekeningafschrift vindt u uw aankoop terug met het betalingskenmerk 'SHG Ruhr mbH''.

 

 

Vooruit betalen per bank

Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u van ons een e-mail met daarin onze bankgegevens. Wij verzoeken u het verschuldigde bedrag zo snel mogelijk na ontvangst van deze bankgegevens aan ons over te maken.

 

Wanneer u aan ons het bedrag overmaakt, vermeldt u dan alstublieft het bestelnummer.

 

Ontvanger: Schuhhandelsges. Ruhr mbH

IBAN: DE87 4226 0001 0005 6258 04

BIC: GENODEM1GBU

Naam van de bank: Volksbank Ruhr Mitte

Bankcode (Bankleitzahl): 42260001

 

N.B.: Sommige banken hebben voor internetbankieren, omwille van de veiligheid, speciale instellingen voor overboekingen naar het buitenland. U kunt hierover meer informatie vragen bij de klantenservice van uw bank.

 

Betalen met creditcard

Wij accepteren op het moment Visa Card en MasterCard. Na het sluiten van de overeenkomst zal uw creditcardmaatschappij de opdracht ontvangen het verschuldigde bedrag te voldoen. Op uw creditcardafschrift zal de betaling worden vermeld onder het kenmerk ‘Ruhr mbH’.

 

 

Betalen via PayPal

De betalingswijze PayPal maakt het voor u mogelijk om na afronding van de bestelling het verschuldigde bedrag te voldoen door middel van een PayPal-tegoed of door middel van een aan PayPal gekoppelde creditcard. Deze betaalwijze is ideaal indien u niet over een Duitse bankrekening beschikt of geen creditcard tot uw beschikking hebt. Wanneer u via PayPal betaalt, worden er voor u als klant geen extra kosten in rekening gebracht. U dient wel te beschikken over een geverifieerd PayPal-account. Na afronding van de bestelling wordt het bedrag automatisch naar het PayPal-account van Schuhhandelsgesellschaft Ruhr mbH overgemaakt en zal uw bestelling zo snel mogelijk worden verzonden.

 

 

Betalen met Amazon Pay (Amazon-account vereist)
Met Amazon Pay (voorheen Amazon Payments) kunt u gemakkelijk betalen met uw bij Amazon opgeslagen betalings- en adresinformatie. Om met Amazon Pay te betalen, hebt u een Amazon-account nodig. Als u geen Amazon-account hebt, dan kunt u tijdens het bestelproces een account openen. Klik voor deze betaalmogelijkheid op de gele knop "Betalen met Amazon". Na uw aanmelding bij Amazon, kunt u uw betalings- en adresgegevens aanpassen en de bestelling voltooien. Betalen met Amazon Pay gaat snel, gemakkelijk en veilig. U heeft bij onze online shop geen gastaccount of klantaccount nodig. Het betalingsproces loopt volledig over Amazon. U hoeft geen adres- en betalingsgegevens op te geven en er worden geen gevoelige gegevens naar ons verzonden. Door te kopen via Amazon Pay betaalt u geen extra kosten.

 

Betalen bij niet direct leverbare producten

In het geval producten niet direct leverbaar zijn, kunt u het best kiezen om vooruit per bank te betalen. (Bij de betalingswijzen automatische incasso, creditcard en PayPal kunnen wij geen invloed uitoefenen op de datum waarop het bedrag wordt afgeschreven, aangezien het bedrag automatisch wordt afgeschreven nadat u de bestelling hebt afgerond.) U ontvangt van ons een bericht wanneer uw producten leverbaar zijn en daarna kunt u het orderbedrag op onze rekening overmaken.

 

 

Betalen in het geval van levering en betaling op termijn

Indien u voor een levering en betaling op termijn kiest, bijvoorbeeld wanneer u bestelt op 30 september (zodat de artikelen alvast op uw naam gereserveerd staan) maar de levering en betaling wilt laten plaatsvinden na 10 oktober (i.v.m. vakantie bijvoorbeeld), kunt u het best kiezen voor de betalingsmogelijkheid ‘vooruit betalen per bank’. (Bij de betalingswijzen automatische incasso, creditcard en PayPal kunnen wij geen invloed uitoefenen op de datum waarop het bedrag wordt afgeschreven, aangezien het bedrag automatisch wordt afgeschreven nadat u de bestelling hebt afgerond.) U geeft vervolgens uw bank opdracht om het bedrag op 9 oktober naar ons over te schrijven. Uw schoenen worden verstuurd zodra uw betaling op onze rekening staat.

Wij houden binnengekomen bestellingen waarvan nog geen betaling is ontvangen, 2 weken voor u vast. Wenst u een langere termijn, mail ons even.

Laatst bekeken
Krijg 10% korting
×

Schrijf je in op de nieuwsbrief en
ontvang 10% korting!*