Filters sluiten
van tot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • beige
 • blauw
 • bruin
 • geel
 • grijs
 • groen
 • lila
 • overige
 • rood
 • wit
 • zwart
van tot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
2 van 47
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
NIEUW
Think sandaal "WEDSCH" Think sandaal "WEDSCH"
- Een zomerse, modieuze en toch comfortabele sandaal - modieuze bloemenapplicaties van glimmend effectleer op de neus - Bovenmateriaal: ledermix - Voering van plantaardig gelooid leer - Praktische klittenbandsluiting, past mooi om de...
€ 159,90 *
NIEUW
Think ballerina "GUAD" Think ballerina "GUAD"
- Bovenmateriaal: velvet goat/effect leer - Voering van plantaardig gelooid leer - Verwisselbaar kurken voetbed - Riempje met gesp sluiting - Hakhoogte: 1,2 cm - Geschikt voor inlegzolen Onderhoudsadvies: Collonil Protect & Care
€ 149,90 *
NIEUW
Think! sandaal GRIAWI Think! sandaal GRIAWI
- Luchtige, sportieve sandaal - Bovenmateriaal: plantaardig gelooid capra rustico geitenleer - Zeer comfortabel door anatomisch gevormd, met leer overtrokken voetbed - Comfortabele schokdemping - Vast ingewerkt voetbed - Flexibele zool -...
€ 99,90 *
Think sandaal "SHIK" Think sandaal "SHIK"
- Sportieve sandaal - Bovenmateriaal: velvet goat geitenleer - Voering van plantaardig gelooid leer - Vast ingewerkt zacht kurken voetbed met carbonschuim - De lichte Microcel zool zorgt voor comfortabele schokdemping - lichte en...
€ 99,90 *
Think dames pumps "AIDA" Think dames pumps "AIDA"
- Bovenmateriaal: plantaardig gelooid schapenleer - De kleurstelling en ledernerfstructuur van iedere schoen is uniek - Voering van plantaardig gelooid leer - Zool van thermoplastisch polyurethaan - Met leer overtrokken hak - Vast...
€ 169,90 *
Think sandaal "SHIK" Think sandaal "SHIK"
- Luchtige, sportieve sandaal - Bovenmateriaal: nubuckeer - Op basis van ledernerfstructuur en kleurstelling is iedere schoen uniek - Zeer comfortabel door anatomisch gevormd voetbed - Comfortabele schokdemping - Vast ingewerkt voetbed -...
€ 119,90 *
Think sandaal "CAMBIO" Think sandaal "CAMBIO"
- Sportieve sandaal met sierstiksels op de voorvoet - Bovenmateriaal: capra rustico geitenleer /lakleer - Voering van plantaardig gelooid leer - Verwisselbaar kurken voetbed - Lichte en stevige polyurethaan antislip zool -...
€ 114,90 *
Think sandaal "JULIA" Think sandaal "JULIA"
- Zomerse sandaal met enkelbandje - Bovenmateriaal: plantaardig gelooid capra rustico geitenleer - Voering van plantaardig gelooid leer - Praktische klittenbandsluiting versierd met gesp - Vast ingewerkt zacht voetbed - Microcell...
€ 109,90 *
Think sandaal "CAMILLA" Think sandaal "CAMILLA"
- Bovenmateriaal: capra rustico/lak geitenleer - Voering van plantaardig gelooid leer - Verwisselbaar kurken voetbed - Geschikt voor inlegzolen - Comfortabele klittenbandsluiting - Polyurethaan zool - Hakhoogte: 15 mm - Normale breedte...
€ 109,90 *
Think! sandaal GRIAWI Think! sandaal GRIAWI
- Luchtige, sportieve sandaal - Bovenmateriaal: effectleer - Vast ingewerkt, met leer overtrokken voetbed - Comfortabele schokdemping - Flexibele rubberen zool - Klittenbandsluiting - Hakhoogte: 1 cm Onderhoudsadvies: Collonil Protect &...
€ 109,90 *
Think slipper "JULIA" Think slipper "JULIA"
- Zomerse teenslipper in trendy kleuren - Bovenmateriaal: plantaardig gelooid capra rustico geitenleer - Voering van plantaardig gelooid leer - Vast ingewerkt zacht voetbed - Versiering boven de tenen - Microcell antislip zool voor...
€ 89,90 *
Think sandaal "TRAUDI" Think sandaal "TRAUDI"
- Vrouwelijke, modieuze sandaal met geraffineerd bloemenpatroon - Bovenmateriaal: plantaardig gelooid geitenleer - Plateauzool opgebouwd uit twee laagjes (PU en een mix van PU en kurk) - Geraffineerde inkerving op de voorvoet - De...
€ 109,90 *
Think sandaal "WEDSCH" Think sandaal "WEDSCH"
- Een zomerse, modieuze en toch comfortabele sandaal - Bovenmateriaal: plantaardig gelooid schapenleer - Voering van plantaardig gelooid leer - Praktische klittenbandsluiting, ook op de neus, past mooi om de voet - Vast ingewerkt, zacht...
€ 149,90 *
Think veterschoen "TURNA" Think veterschoen "TURNA"
- Vlotte sneaker in vintage stijl - Bovenleer: plantaardig gelooid effectleer - voering van plantaardig gelooid leer - Extra zachte voering rondom de hiel en op de tong - Snelvetersluiting - slanke pasvorm Onderhoudsadvies: Collonil...
€ 169,90 *
Think ballerina "GAUDI" Think ballerina "GAUDI"
- Bovenmateriaal: plantaardig gelooid wax sheep schapenleer - Voering van plantaardig gelooid leer - Flexibele latex antislipzool met foam in de voorvoet - Sacchetto constructie (zonder binnennaden) voor optimaal draagcomfort -...
€ 149,90 *
Think ballerina "GAUDI" Think ballerina "GAUDI"
- Bovenmateriaal: velvet goat geitenleer - Voering van plantaardig gelooid leer - Flexibele latex antislipzool met foam in de voorvoet - Sacchetto constructie (zonder binnennaden) voor optimaal draagcomfort - Verwisselbaar kurken voetbed...
€ 139,90 *
Think sandaal "NANET" Think sandaal "NANET"
- Sierlijke en zonnige sandaal die zeer comfortabel aanvoelt - Bovenmateriaal: plantaardig gelooid capra rustico geitenleer - Voering: plantaardig gelooid leer - Zacht vast ingewerkt voetbed - Klittenbandsluiting op de hiel -...
€ 99,90 *
Think instapschoen "GAUDI" Think instapschoen "GAUDI"
- Bovenmateriaal: plantaardig gelooid wax sheep schapenleer - Voering van plantaardig gelooid leer - Flexibele latex antislipzool met foam in de voorvoet - Sacchetto constructie (zonder binnennaden) voor optimaal draagcomfort -...
€ 149,90 *
Think sandaal "SHIK" Think sandaal "SHIK"
- Een zomerse, modieuze en toch comfortabele sandaal in ´Gladiatorstijl´ - Bovenmateriaal: plantaardig gelooid capra rustico geitenleer - Praktische klittenbandsluiting past mooi om de voet - Vast ingewerkt kurk-latex voetbed dat zich...
€ 99,90 *
Think sandaal "SHIK" Think sandaal "SHIK"
- Sportieve sandaal - Bovenmateriaal: glanzend effectleer - Voering van plantaardig gelooid leer - Vast ingewerkt zacht kurken voetbed met carbonschuim - De lichte Microcel zool zorgt voor comfortabele schokdemping - Klittenbandsluiting...
€ 89,90 *
Think sandaal "AIDA" Think sandaal "AIDA"
- Met zijn perfecte pasvorm past de Aida-pump bijna aan iedere voet - Bovenmateriaal: velvet goat/effectleer (geit) - Asymetrische voorvoet met gebogen punt - Lederen zool - Hak in houtlook - Verwisselbaar kurken voetbed - Geschikt voor...
€ 169,90 *
Think sandaal "KESSY" Think sandaal "KESSY"
- Extravagante, lichte en zeer comfortabele sandaal in oriëntaalse 'look' - Bovenmateriaal: plantaardig gelooide ledermix (geit) - De lederstructuur en kleurstelling van iedere schoen is uniek - Voering van plantaardig gelooid leer -...
€ 109,90 *
Think sandaal "TRAUDI" Think sandaal "TRAUDI"
- Vrouwelijke, modieuze sandaal die goed combineert bij diverse kledingstijlen - Bovenmateriaal: plantaardig gelooid capra rustico geitenleer - Lichte schoen - Plateauzool opgebouwd uit twee laagjes (PU en een mix van PU en kurk) -...
€ 109,90 *
Think sandaal "NANET" Think sandaal "NANET"
- Sierlijke en zonnige sandaal die zeer comfortabel aanvoelt - Bovenmateriaal: plantaardig gelooid capra rustico geitenleer - Voering: plantaardig gelooid leer - Zacht vast ingewerkt voetbed - Klittenbandsluiting op de hiel -...
€ 99,90 *
2 van 47
Laatst bekeken