Filters sluiten
van tot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
van tot
 • beige
 • blauw
 • bruin
 • geel
 • grijs
 • groen
 • lila
 • overige
 • rood
 • wit
 • zwart
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
2 van 45
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Think sandaal "MIZZI" Think sandaal "MIZZI"
- Sportieve sandaal in geraffineerd plantaardig gelooid effectleer - Bovenmateriaal: plantaardig gelooid geiten/effectleer - De ledernerfstructuur en kleur van iedere schoen is uniek - Voering van plantaardig gelooid leer - Vast...
€ 99,90 *
Think veterschoen "GUAD" Think veterschoen "GUAD"
Think! veterschoen "Guad" - Elegante en tijdloze schoen in geraffineerde kleurstelling - Bovenmateriaal: plantaardig gelooid Texano calf kalfsleer - Ultra lichte constructie door ontbreken van de voorkap - Anatomisch gevormd...
€ 149,90 *
Think sandaal "MIZZI" Think sandaal "MIZZI"
Think! sandaal "MIZZI" - Comfortabele sandaal voor binnen en buiten met geraffineerde siergesp (nikkelvrij) - Bovenmateriaal: plantaardig gelooid capra rustico geitenleer - Voering van plantaardig gelooid leer - Klittenbandsluiting -...
€ 89,90 *
Think veterlaars "GUAD" Think veterlaars "GUAD"
Think! veterlaars "GUAD" - Bovenmateriaal: Opvallende lederen materiaalmix - Voering van plantaardig gelooid leer - Vetersluiting in bowlingstijl - Latex antislipzool - Verwisselbaar kurken voetbed - Geschikt voor inlegzooltjes -...
€ 179,90 *
Think veterlaars "GUAD" Think veterlaars "GUAD"
Think! veterlaars "GUAD" - Bovenmateriaal: Opvallende lederen materiaalmix - Voering van plantaardig gelooid leer - Vetersluiting in bowlingstijl - Latex antislipzool - Verwisselbaar kurken voetbed - Geschikt voor inlegzooltjes -...
€ 179,90 *
Think sandaal "MIZZI" Think sandaal "MIZZI"
- Sportieve sandaal in geraffineerd plantaardig gelooid effectleer - Bovenmateriaal: plantaardig gelooid geiten/effectleer - De ledernerfstructuur en kleur van iedere schoen is uniek - Voering van plantaardig gelooid leer - Vast...
€ 99,90 *
Think enkellaars "GUAD" Think enkellaars "GUAD"
Think! enkellaars "GUAD" - Bovenmateriaal: soepel nbuck/effectleer - Voering van plantaardig gelooid leer - Elastische band sluit mooi om de enkel - Latex antislipzool - Verwisselbaar kurken voetbed - Geschikt voor inlegzooltjes -...
€ 179,90 *
Think pump "AIDA" Think pump "AIDA"
Think! pump "AIDA" - Met zijn perfecte pasvorm past de Aida-pump bijna aan iedere voet - Bovenmateriaal: velvet goat geitenleer (zwart) - Asymetrisch bewerkte voorvoet met gebogen punt - Verwisselbaar kurken voetbed - Geschikt voor...
€ 169,90 *
Think enkellaars "GAUDI" Think enkellaars "GAUDI"
Think! veterschoen "GAUDI" - Geraffineerde veterschoen met glimmende neus - Bovenmateriaal: ledermix (neus in effectleer, hiel in lakleer) - Voering van plantaardig gelooid leer - Extra zachte voering rond de hiel - Flexibele latex...
€ 159,90 *
Think veterschoen "GUAD" Think veterschoen "GUAD"
Think! veterschoen "GUAD" - Bovenmateriaal: ledermix - De lederstructuur en kleur van iedere schoen is uniek! - Voering van plantaardig gelooid leer - Vetersluiting voor perfecte aansluiting aan de voet - Latex antislipzool -...
€ 169,90 *
Think veterschoen "MENSCHA" Think veterschoen "MENSCHA"
Think! veterschoen "MENSCHA" - Moderne anatomische leest met zeer comfortabele pasvorm - Bovenmateriaal: velours grasso geitenleer - Gevoerd met plantaardig gelooid leer - Veel plaats voor de tenen door de ronde neus - Asymetrisch...
€ 149,90 *
Think enkellaars "GUAD" Think enkellaars "GUAD"
Think! enkellaars "GUAD" - Bovenmateriaal: plantaardig gelooid washed nubuck/effectleer - Voering van plantaardig gelooid leer - Elastische band sluit mooi om de enkel - Latex antislipzool - Verwisselbaar kurken voetbed - Geschikt voor...
€ 179,90 *
Think veterschoen "GAUDI" Think veterschoen "GAUDI"
Think! veterschoen "GAUDI" - Elegante damesschoen in lichte carreevorm - Bovenmateriaal: ledermix, neus in effectleer, hiel in lakleer - Voering van plantaardig gelooid leer - Flexibele latex antislipzool - Sacchetto constructie (zonder...
€ 159,90 *
Think ballerina "GUAD" Think ballerina "GUAD"
Think! ballerina "GUAD" - Bovenmateriaal: plantaardig gelooid effectleer - Voering van plantaardig gelooid leer - Extra zachte voering rondom de hiel - Verwisselbaar kurken voetbed - Geschikt voor inlegzolen - Hakhoogte: 1,2 cm...
€ 159,90 *
Think veterschoen "GUAD" Think veterschoen "GUAD"
Think! veterschoen "GUAD" - Bovenmateriaal: lederen materiaalmix - De lederstructuur en kleur van iedere schoen is uniek! - Voering van plantaardig gelooid leer - Vetersluiting voor perfecte aansluiting aan de voet - Latex antislipzool -...
€ 169,90 *
Think enkellaars "GUAD" Think enkellaars "GUAD"
Think! veterlaars "GUAD" - Bovenmateriaal: plantaardig gelooid soepel kalfsleer - Voering van plantaardig gelooid leer - Vetersluiting voor perfecte aansluiting aan de voet - Latex antislipzool - Verwisselbaar kurken voetbed - Geschikt...
€ 179,90 *
Think enkellaars "GUAD" Think enkellaars "GUAD"
Think! veterlaars "GUAD" - Bovenmateriaal: plantaardig gelooid washed nubuck - Voering van plantaridg gelooid leer - Vetersluiting voor perfecte aansluiting aan de voet - Latex antislipzool - Verwisselbaar kurken voetbed - Geschikt voor...
€ 169,90 *
Think veterschoen "GUAD" Think veterschoen "GUAD"
Think! veterschoen "Guad" - Elegante en tijdloze schoen - Bovenmateriaal: plantaardig gelooid washed texano kalfsleer - Ultra lichte constructie door ontbreken van de voorkap - Anatomisch gevormd verwisselbaar voetbed - Geschikt voor...
€ 149,90 *
Think pumps "IMMA" Think pumps "IMMA"
Think! pumps "IMMA" - Elegante pump met stevige hak - Bovenzijde: velvet goat geitenleer - Voering van plantaardig gelooid leer - Extra zachte voering rond de hiel - Vast ingewerkt, met leer overtrokken voetbed - Met leer overtrokken hak...
€ 179,90 *
Think instapschoen "GAUDI" Think instapschoen "GAUDI"
Think! ballerina "GAUDI" - Bovenmateriaal: velvet goat geitenleer - Voering van plantaardig gelooid leer - Flexibele latex antislipzool met foam in de voorvoet - Sacchetto constructie (zonder binnennaden) voor optimaal draagcomfort -...
€ 139,90 *
Think ballerina "BALLA" Think ballerina "BALLA"
Think! ballerina "BALLA"" - Jeugdige en sportieve ballerina - Bovenmateriaal: velvet goat geitenleer - Sacchetto constructie (zonder binnennaden) biedt extra draagcomfort - Verwisselbaar kurken voetbed - Geschikt voor inlegzooltjes -...
€ 139,90 *
Think sandaal "TRAUDI" Think sandaal "TRAUDI"
Think! sandaal "TRAUDI" - Vrouwelijke, modieuze sandaal die goed combineert bij diverse kledingstijlen - Bovenmateriaal: plantaardig gelooid capra rustico geitenleer - Plateauzool opgebouwd uit twee laagjes (PU en een mix van PU en kurk)...
€ 119,90 *
Think pump "AIDA" Think pump "AIDA"
Think! pump "AIDA" - Met zijn perfecte pasvorm past de Aida-pump bijna aan iedere voet - Bovenmateriaal: plantaardig gelooid schapenleer - Asymetrisch bewerkte voorvoet met gebogen punt - Verwisselbaar kurken voetbed - Geschikt voor...
€ 169,90 *
Think pump "AIDA" Think pump "AIDA"
Think! pump "AIDA" - Met zijn perfecte pasvorm past de Aida-pump bijna aan iedere voet - Bovenmateriaal: velvet goat geitenleer (donkerblauw) - Asymetrisch bewerkte voorvoet met gebogen punt - Verwisselbaar kurken voetbed - Geschikt voor...
€ 169,90 *
2 van 45
Laatst bekeken