Filters sluiten
van tot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • beige
 • bruin
 • overige
 • zwart
 •  
 •  
 •  
 •  
2 van 2
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Drievoudige impregneerspray Drievoudige impregneerspray
Solitaire drievoudige impregneerspray De drievoudige impregneerspray van Solitaire beschermt tegen vocht, vuil, vlekken en onderhoudt tegelijkertijd. De spray is zowel geschikt voor ruwe als gladde leersoorten. N.B. Niet geschikt voor...
Inhoud 0.375 Liter (€ 29,20 * / 1 Liter)
€ 10,95 *
Combi onderhoudschuim Combi onderhoudschuim
Solitaire Combi schuim Combi schuim is geschikt voor de reiniging en het onderhoud van alle bovenmaterialen, voetbedden en zolen. Inhoud van de verpakking 200 ml = 9,95 EUR (Prijs 100 ml = 4,98)
Inhoud 0.2 Liter (€ 49,75 * / 1 Liter)
€ 9,95 *
Think! voetbed "BAMBOO DEO" Think! voetbed "BAMBOO DEO"
Think! zomervoetbed "Bamboo Deo" - Zomervoetbed, geschikt om met blote voeten op te lopen - Zeer dunne zool, gemaakt van bamboevezel - Vriendelijk voor de huid, absorbeert 60% meer vocht dan katoen - Geperforeerd texon zorgt voor een...
€ 5,95 *
Schoenspanners Schoenspanners
Schoenspanner cederhout - Schoenspanner van natuurlijk cederhout - Afkomstig van uitgedunde takken van ecologisch beheerd bosgebied - Etherische oliën zorgen voor een aangename geur in de schoenen - Absorbeert vochtigheid in de schoenen...
€ 19,95 *
schoenspanners schoenspanners
Schoenspanners gemaakt van zacht schuim. Specifiek voor sling-pumps en alle andere schoenen waarvan het hielgedeelte bestaat uit een leren riem of die geen volledig gevormde hielkap hebben. Volg de volgende instructie voor de juiste...
€ 8,90 *
Think onderhoudset Think onderhoudset
Think! schoencreme onderhoudset (kleurloos) - Breng de crème alleen aan op droge schoenen. - Breng een dunne laag met cirkelbewegingen aan, zonder hard te drukken. - Wrijf de schoen daarna op met een zachte pluisvrije wollen doek of met...
Inhoud 0.05 Liter (€ 298,00 * / 1 Liter)
€ 14,90 *
Think onderhoudset zwart Think onderhoudset zwart
Think! schoencreme onderhoudset (zwart) - Breng de crème alleen aan op droge schoenen. - Breng een dunne laag met cirkelbewegingen aan, zonder hard te drukken. - Wrijf de schoen daarna op met een zachte pluisvrije wollen doek of met een...
Inhoud 0.05 Liter (€ 298,00 * / 1 Liter)
€ 14,90 *
2 van 2
Laatst bekeken